ann devisschere_K11

Ann Devisschere

 

Federaal Parlement – 11de plaats

Met een brede interesse, een gezonde nieuwsgierigheid en een sterk rechtvaardigheidsgevoel: zo kan je de wereld verbeteren.

 

Biografie

Ann is 39 jaar, mama van 2, en woont in Kortemark.  Zij werkt bij het OCMW van Gent op de grens tussen praktijk en beleidswerk.  Hierdoor staat ze met beide voeten in de samenleving, en ziet ze niet alleen de mooie kant ervan. Maar hierdoor beseft ze ook wat het beleid kan en moet doen om die samenleving beter te maken, voor iedereen.   Ook in eigen gemeente is Ann een bezige bij, onder meer als secretaris van Content, en als vrijwilliger bij de pamperbank en viva-svv.

Waarom sp.a?

Sp.a is voor mij de enige partij waar sociaal, ecologisch en economisch beleid optimaal hand in hand kunnen gaan in plaats van  ten koste van elkaar.

Politieke dada?

Armoedebestrijding, en in het bijzonder kinderarmoede.  Geen enkel kind zou aan z’n leven mogen beginnen met minder kansen dan een ander.  De vicieuze cirkel van generatie-armoede moeten we doorbreken. Ook de urgentie voor een echt klimaatbeleid, ligt me nauw aan het hart.

Waarom Ann?

Omdat voor mij iedereen mee telt. Omdat ik gedreven ben door een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Omdat ik die boodschap bij de mensen wil brengen.  En omdat ik zo kan bijdragen tot een mooi resultaat voor onze partij. Als nieuwe kandidaat, zou een mooi persoonlijk resultaat de kers op de taart zijn!

Contactgegevens?

Seizoenwerkerslaan 17, 8610 Kortemark
anndevisschere@hotmail.com
https://www.facebook.com/ann.devisschere