Annelies Vandenbussche

Gemeenteraadslid, dromer, houdt van pop, rock tot wat jazz bij een goed gesprek met een goed glaasje wijn

Biografie

Annelies (36, maar op moment van de verkiezingen 37 ☹); werkt al sinds haar afstuderen als verpleegkundige in AZ Groeninge. Daarnaast is ze ook hoofddelegee voor BBTK in het ziekenhuis waarbij eerlijkheid en warmte primeert. Als mama van 2 kinderen Tijl (10) en Floor (8) en daarnaast ook ondersteunende pleegzorg, heeft ze haar handen vol. Maar niks is te veel, want ook als gemeenteraadslid is ze volop actief om een warme samenleving te creëren.

Waarom sp.a?

Als jong veulen ben ik erin gevlogen. Al 12 jaar gemeenteraadslid, maar nog meer dan vroeger geloof ik in het eerlijke, warme, rechtvaardige concept van sp.a.

Politieke dada:

Jeugd, sport, vrije tijd, maar ook onderwijs is mijn dada. Daarnaast kan ik via mijn beroep toch wel wat ervaring rond welzijn en zorg in de schaal leggen.

Ambitie 2018 – 2024:

We moeten streven naar een samenleving waar er eerlijke kansen er zijn voor iedereen, ongeacht waar je wiegje staat. Daarom moeten we nog meer inzetten op betaalbare kinderopvang, betaalbare zorg en goed en degelijk onderwijs voor iedereen.

Waarom Annelies?

Waarom Annelies. Rechttoe, rechtaan. Eerlijk en met het hart op de juiste plaats. Wie Annelies kent, weet dat ze gaat voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving.

Berichten