Arne Debaeke

Partner van Charlotte, trotse papa van Norah, plaatselijke sp.a-voorzitter, schepen in De Panne, ondernemer, eeuwig nieuwsgierig, ruimdenkend, dierenvriend, houdt van uitdaging en problemen oplossen, volksmens.

Biografie

Arne Debaeke (39) is zelfstandig vastgoed- en verzekeringsmakelaar en socialist in hart en nieren. Als eigenwijze broer van twee oudere zussen en zoon van een alleenstaande moeder besloot hij al snel zijn eigen pad te bewandelen. Op zijn 19e combineerde hij een voltijdse baan met zijn studies. Toen hij 26 was, richtte hij zijn eigen bedrijf op. Gedreven en geëngageerd gaat Arne elke dag met volle goesting aan de slag, zowel voor zijn bedrijf als voor de partij.

Waarom sp.a?

Binnen de sp.a telt iedereen mee, ongeacht: leeftijd, geslacht, geaardheid of afkomst. Iedereen verdient gelijke kansen zonder vooroordelen en met de nodige aandacht voor de zwakkeren onder ons. Sp.a investeert samen in mensen niet in dingen. Dit zijn voor mij de prioritaire waarden van sp.a.

Politieke dada:

Voor de Westhoek streef ik naar een beter openbaar vervoer, arbeidskansen voor jongeren, fietsveilige wegen, toegankelijkere natuur voor wandelaars, fietsers en andere sportbeoefenaars…Ik geloof in een samenleving waar mensen samenwerken, elkaar aanmoedigen en ondersteunen en de overheid voor de primaire zaken zorgt.

 

Ambitie 2018 – 2024:

De belangen en de noden van de inwoners van de Westhoek aankaarten in de provincie. De Westhoek heeft de provincie nodig om verder te groeien en verdient de ondersteuning om ons toerisme en onze streekproducten te promoten. West-Vlaanderen is een ondernemende provincie waar jonge, nieuwe en innovatieve ondernemers kansen krijgen. De Westhoek moet een plaats zijn waar innovatieve bedrijven zich thuis voelen en samen kansen creëren voor onze jongeren.

Waarom Arne?

Als socialist en West-Vlaamse ondernemer zal hij met een open blik de dialoog aangaan met respect voor ieder zijn mening. Arne wil investeren in een lokale plek waar jongeren met een grotere afstand tot het onderwijs en de arbeidsmarkt, kansen krijgen om zich te ontplooien en vervolgens een job te vinden.

Berichten