ershad yaftali_VLO13

Ershad Yaftali

Vlaams Parlement – 12de plaats opvolgers

Biografie

Mijn middelbaar onderwijs afgewerkt in het technische atheneum van Heule met als afstudeerrichting ruwbouw. Aansluitend heb ik hierop een 7e specialisatiejaar afgerond. Vervolgens heb ik een opleiding veiligheid gevolgd bij Syntra West Brugge. Mijn passies zijn boxen, voetballen, lezen, series bekijken en mij inzetten voor onze maatschappij.Ik ben 26 jaar en tewerkgesteld in Unilin. Ik ben van Afghaanse afkomst, mijn land ontvlucht door de oorlog en woon sinds 2001 in België. Ten slotte ben ik oprichter van Grenzeloos (Grenzeloos is een groep jongeren die uit engagement en solidariteit zijn samengekomen om een steentje bij te dragen in deze diverse wereld).

Waarom sp.a?

sp.a heeft een ideologie waarin ik mij kan vinden. In onze maatschappij hebben we meer nood aan solidariteit en een verdraagzame samenleving. (Laat dat net de uitgangspunten van deze politieke partij zijn.)

Waarom Ershad?

Door mijn levenservaring sta ik bewust in het leven. Ik ben van nature een vrijgevig en ondernemend persoon met een realistisch standpunt.

Contactgegevens?

yaftali.ershad@hotmail.com
0495 45 24 52

 

Berichten