eva bossuyt_KO6

Eva Bossuyt

 

Federaal Parlement – 6de plaats opvolgers

Geëngageerd, met een open geest en een passie voor rechtvaardigheid.

Biografie

Eva is 30 jaar, afkomstig uit Ingelmunster en wonend in Izegem. Eva studeerde Orthopedagogiek. Ze werkt in een thuisbegeleidingsdienst in Roeselare. Ze begeleidt kinderen en jongeren met autisme of met gedrags- en emotionele problemen. In haar vrije tijd is Eva graag samen met vrienden en familie. Reizen, bewegen, nieuwe dingen ontdekken, muziek en motorrijden zijn haar ding.

Waarom sp.a?

Dat we betaalbaar onderwijs hebben, goeie ziekenhuizen, pensioen, eerlijke lonen, vakantiegeld… dat is niet toevallig zo, dat heeft te maken met keuzes. Socialisten hebben hierin altijd een centrale rol gespeeld. Ik ben daar trots op, maar vooral dankbaar.

Politieke dada:

Niet iedereen heeft kennis van politiek of volgt politiek. Hoewel de beslissingen een grote impact hebben op ieder van ons. Vandaar wil ik mensen graag beter informeren en meer betrekken.

Waarom Eva?

…Omdat ik geëngageerd ben: voor eerlijke herverdeling en dus een eerlijke bijdrage van grote vermogens, voor meer openbaar vervoer, voor betaalbare en duurzame energieproductie, voor zorg en onderwijs, voor meer bos…

…Omdat ik me kan ergeren aan verspilling. Op alle vlak. Of het nu gaat over de miljoenen liters drinkwater die elke dag weg lekken. Of over riante vergoedingen en aparte regels voor politici. Of een jongere die zijn talenten en kansen niet kan ontplooien. Drie verschillende voorbeelden, maar voor mij alle drie een vorm van verspilling. Ik ben een geëngageerd en een positief persoon. Frustratie kan iets positief zijn, als we frustratie omzetten in actie en verandering.

En tot slot.
…Omdat ik respect belangrijk vind. Respect voor mens en milieu. Maar ook respect in de communicatie. Luisteren (zeker naar experts ter zake), alle visies samen leggen, ook eens zeggen wat je goed vindt in de visie van de ander… Met zo’n communicatie geraken we volgens mij verder en geven we het goeie voorbeeld aan de komende generaties.

Contactgegevens?

GSM: 0485171830
E-mail: bossuyt.eva@gmail.com
https://www.facebook.com/eva.bossuyt.3
https://www.s-p-a.be/mandataris/EvaBossuyt/