franky de jonghe_VLO4

Franky De Jonghe

 

Vlaams Parlement – 4de plaats opvolgers

paraat voor iedereen die het nodig heeft, zot van uitdagingen, soms een beetje gek, flapuit maar met het hart op de juiste plaats

 

Biografie

Hoewel ik van talen hou, ben ik toch vooral een informatica-man. Ik ben dan ook een programmeur bij een bedrijf dat hotelsoftware op maat maakt. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, dat mag in de kroeg zijn of gewoon onderweg. Ik sta dicht bij de mensen, wat mij versterkt in mijn functie als gemeenteraadslid.

Waarom sp.a?

Zelf heb ik iets kunnen bereiken door het ‘mooie’ sociale stelsel die ons land had-heeft. Steeds meer staat dit stelsel onder druk. sp.a is blijkbaar nog de enige die hier voluit voor vecht.

Waarom Franky?

Kiezen voor mij is kiezen voor iemand die wil vechten voor jouw rechten. Gebaseerd op eerlijkheid, redelijkheid en oprechtheid

Contactgegevens?

sint-godelievestraat 37
8020 Oostkamp

feli@telenet.be
0478/443.183