gerdi casier_VL10

Gerdi Casier 

Vlaams Parlement – 10de plaats

 

Biografie

Gerdi (58) is ongeveer 12 jaar schooldirecteur en doe mijn job nog steeds met volle overgave. Sedert 2013is hij ook gemeenteraadslid voor sp.a in Roeselare.
In mijn vrije tijd houdt hij zich graag op met vrienden, hij is nogal ‘mensenzot’, hij zegt graag ‘ja’ tegen van alles en nog wat. Er is weinig waar hij tegen is, maar als Gerdi toch een 2-tal dingen moet noemen, noemt hij graag polarisatie en protectionisme. Tot slot is hij fervent verslaafd aan muziek, poëzie en pedagogie.

Waarom sp.a?

Ik blijf geloven dat we het voor mensen die het moeilijk hebben beter kunnen doen en dat sp.a daarvoor de meest geknipte partij is.

Politieke dada?

In onderwijs ben je heel snel geconfronteerd met jonge mensen waarvan je denkt dat ze een moeilijk leven tegemoet gaan. Daarom vind ik het devies ‘gelijke kansen voor elk’ van zo’n fenomenaal belang. De samenleving is hier (in my humble opinion) nog niet voldoende van doordrongen.

Waarom Gerdi?

Wie op mij stemt kan rekenen op mijn inzet, mijn doorzetting, mijn goesting, mijn bekommernis, mijn betrokkenheid, mijn empathie, …

Contactgegevens?

Rumbeeksesteenweg 448
0498 52 33 04
gerdi.casier@gmail.com