Hélène Vanacker

 

Bezige bij, commercieel medewerker, lekker eten en drinken,
Frank Boeijen en Het Zesde Metaal, en de Noordzee

Biografie

Hélène (45) ziet verkiezingen als hoogdagen. In haar dagelijks leven als bankbediende en werknemersafgevaardigde is ze graag onder de mensen. Haar passie voor het theater maakte plaats voor een bruisende functie als voorzitter van de sp.a-afdeling in Ledegem. Gelukkig is er wel nog tijd om te genieten van goede optredens en een lekkere maaltijd, gevolgd door een slaapmutsje.

Waarom sp.a?

In mijn kindertijd woonde ik naast Bond Moyson. De 1 mei-stoet die altijd voor onze deur begon, heeft mij geïnspireerd. Ook ik kies voor een eerlijke, betaalbare en betere samenleving.

Politieke dada:

Als voorzitter van de sp.a-afdeling in Ledegem en OCMW-raadslid heb ik een hart voor de mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving. Voor en met hen wil ik de krachten bundelen.

Ambitie 2018 – 2024:

Mijn kennis verruimen om zo samen het verschil te maken en mijn politieke engagement verder ontwikkelen en opnemen.

Waarom Hélène?

Als sociale en vlotte gesprekspartner zet ik mij ten volle in voor een betere samenleving.

Berichten