helene van acker_VL15

Hélène Vanacker

 

Vlaams Parlement – 15de plaats

Bezige bij, spiritueel, open en eerlijk, ‘De Cirkel’, wijn boven bier

 

Biografie

Hélène is in het dagelijks leven als bankbediende en werknemersafgevaardigde graag onder de mensen. Haar passie voor het theater maakte plaats voor een functie als voorzitter van de sp.a-afdeling in Ledegem. Gelukkig is er wel nog wat tijd om te genieten van o.a. optredens van Frank Boeijen en Het Zesde Metaal, en een lekker etentje gevolgd door een slaapmutsje.

 

Waarom sp.a?

In mijn kindertijd woonde ik naast Bond Moyson. De 1 mei-stoet die altijd voor onze deur begon, heeft mij geïnspireerd. Ook ik kies voor een eerlijke, betaalbare en betere samenleving.

Politieke dada?

Als voorzitter van de sp.a-afdeling in Ledegem en OCMW-raadslid heb ik een hart voor de mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving. Voor en met hen wil ik de krachten bundelen.

Waarom Hélène?

Als sociale en vlotte gesprekspartner zet ik mij ten volle in voor een betere samenleving.

Contactgegevens?

Stationsstraat 6 8880 LEDEGEM
0471/61 11 94
helene.vanacker@skynet.be

Berichten