Aaron Ooms

Alleenstaande papa van Lily, op de barricaden voor gelijkheid en rechtvaardigheid, met de rotsvaste overtuiging dat we samen vooruit kunnen (en moeten).

Biografie

Aaron Ooms (30) is vrijwilliger in hart en nieren: Artsen Zonder Grenzen, voedselbedeling, daklozenopvang, overal draagt hij zijn steentje bij. Hij studeerde Politieke Wetenschappen en Internationaal Recht en werkt voor Caritas International. Zijn politieke loopbaan begon bij John Crombez in het Vlaams Parlement en op de studiedienst van het Brussels Parlement. Hij was nationaal voorzitter van de Jongsocialisten, nu opnieuw sp.a-militant. Ontspannen deed hij vroeger met waterpolo en theater maar nu besteedt hij veel tijd aan zijn dochter Lily en huisbezoeken.

Waarom sp.a?

Omdat er zoveel uitdagingen zijn waar we alleen samen een antwoord op kunnen geven: een duurzaam klimaat, een faire en menselijke economie, en zorgzekerheid.

Politieke dada:

Gedaan met morrelen in de marge. Tijd om samen out-of-the-box te denken en actie te ondernemen in onze eigen straat, wijk en stad, maar ook in onze provincie, in ons land en in Europa.

Ambitie 2018 – 2024:

Of het nu in Oostende, West-Vlaanderen of België is: laten we nooit meer accepteren dat iemand in de steek wordt gelaten.

Waarom Aaron?

We hebben een zalige samenleving maar er ligt nog veel werk op de plank en ik sta te popelen om daarvoor de handen uit de mouwen te steken. Er is geen tijd te verliezen om met verfrissende ideeën ons West-Vlaanderen verder vorm te geven. Met de nodige ervaring en bakken goesting wil ik er zijn voor u.

Samenwerken over de stadsgrenzen heen

Berichten