Lien Deblaere

Bezige bij, OCMW-raadslid in Wervik, Vive la Fête, VFG, levensgenieter, fiere meter van Nele, Duvel- en cultuurliefhebber.

Biografie

Lien Deblaere (38) is OCMW-raadslid te Wervik en voorzitter van de lokale afdeling. Ze zet zich graag in voor een warme en sociale maatschappij waarin iedereen meetelt. Als provinciaal verantwoordelijke van VFG neemt ze het ook beroepsmatig op voor een kwetsbare groep. Vrije tijd brengt ze het liefst door met haar metekindje Nele.

Waarom sp.a?

Sp.a is de enige partij die niemand achterlaat en het ook opneemt voor wie het minder heeft. Een warme en sociale maatschappij: daar staat sp.a voor.

Politieke dada:

Ik wil waken over de levenskwaliteit en ervoor zorgen dat iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontplooien in een warme samenleving waar het fijn vertoeven is.

Ambitie 2018 – 2024:

Mijn ultieme doel is om onze provincie de uitstraling geven die ze verdient. Vooral de beleidsdomeinen vrije tijd en toerisme spreken mij daarbij aan, maar ook milieu en wonen liggen me nauw aan het hart.

Waarom Lien?

Ik heb een hart voor kwetsbare doelgroepen en ga voor een sociale en warme maatschappij waar iedereen het goed heeft. Ik ben een fundering waarop West-Vlaanderen kan bouwen.

Berichten