mathijs goderis_K1

Mathijs Goderis

Schepen van jeugd, preventie en dierenwelzijn. Trotse Lissewegenaar.

Mathijs is 30 jaar jong, woonachtig in Lissewege en actief in jeugdwerk en veel verenigingen. Na zijn studies sociologie ging hij aan de slag bij Curieus en sp.a West-Vlaanderen. Sinds 2012 is hij gemeenteraadslid, sinds 2 januari 2019 eerste schepen van Brugge (en tweede jongste schepen ooit). Op 19 april verwacht Hij met zijn vriendin Sanne hun eerste kindje.

Waarom sp.a?

Ik koos voor sp.a omdat ik me wil inzetten voor een samenleving waar iedereen gelijke kansen krijgt en waar iedereen meetelt.

Politieke dada?

Jongeren en kinderen niet betuttelen maar als volwaardige doelgroep behandelen. Kansen geven en een kader scheppen waarbinnen ze kunnen experimenteren. De stad op maat van kinderen als basis voor een sociaal en duurzaam beleid..

Waarom Mathijs?

Engagement werd me met de paplepel ingegeven. De politiek was voor mij een logische volgende stap. Ik zet me in met hart, ziel en verstand. Ik sta dicht bij de mensen en probeer de vinger aan de pols te houden. Ik ga voor waar ik in geloof.

Contactgegevens?

0498123388
mathijs.goderis@brugge.be
Jakob Reyvaertstraat 68
8380 Lissewege
www.mathijsgoderis.be

 

Berichten