Mathijs Goderis

Lissewegenaar in hart en nieren, socioloog, adjunct-secretaris bij sp.a West-Vlaanderen, gitaarspelen, een goed boek en een lekker pintje in Den Ouden Toren.

Biografie

Mathijs (29) is socioloog van opleiding en werkt als adjunct-secretaris bij sp.a West-Vlaanderen. Daarvoor was hij actief in de schoolraad en het leerlingenparlement, en was hij leider en hoofdleider bij KSA Lissewege. Engagement werd hem met de paplepel ingegeven: zo hield hij onder meer een ‘sit-in’ tegen de oorlog in Irak. Samen met zijn vriendin Sanne woont hij in Lissewege.

Waarom sp.a?

Ik koos voor sp.a omdat ik me wil inzetten voor een samenleving waar iedereen gelijke kansen krijgt en waar iedereen meetelt.

Politieke dada:

Als oud-leider bij KSA Lissewege liggen jongeren en jongerencultuur me nauw aan het hart. Ook voor de haven van Zeebrugge zie ik kansen die nog niet ten volle worden benut.

Ambitie 2018 – 2024:

De haven van Zeebrugge moet alle kansen krijgen om te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat dat kan en moet gebeuren met respect voor en in harmonie met de omgeving.

Waarom Mathijs?

Ik ben een jonge, daadkrachtige politicus met een visie en een hart voor Lissewege, Zwankendamme en Zeebrugge en hun inwoners.

Berichten