mériem mokran_VLO6

Mériem Mokran

 

Vlaams Parlement – 6de plaats opvolgers

Gepassioneerde en geëngageerde lerares Frans, dynamisch met grote drijfkracht, culinair minded, houdt van reizen, wordt verleid door klassiek en Jazz

Biografie

Mériem (54) werd geboren in Algerije en groeide op in Knokke-Heist, waar ze nog altijd woont. Als voorzitter van Al-Minara Brugge, een vereniging van Nederlandstalige moslima’s, en voormalig verantwoordelijke van het Zondagsschooltje voor kinderen met een migratieachtergrond, straalt ze sociaal engagement uit. Samen met Integraal vzw en het Diversiteitsplatform Brugge fungeert ze ook als bruggenbouwer voor de integratie van mensen met multiculturele achtergrond.

 

Waarom sp.a?

Het ideeëngoed van sp.a sluit volledig aan bij het mijne. Ik geloof dat ik met mijn ervaring en engagement een toegevoegde waarde beteken voor de partij.

Politieke dada:

Voor mij is menselijkheid de kern. Respect voor iedereen, armoedebestrijding, gelijke kansen en een menswaardig asiel- en zorgbeleid staan bovenaan mijn prioriteitenlijst.

Waarom Mériem?

Omdat mijn politieke ambities in het verlengde liggen van mijn persoonlijke engagement. Loyaliteit en bekwaamheid, daar sta ik voor!

Contactgegevens?

meriemmokran@yahoo.com
0474 090 883

Berichten

Berichten