Nick Mouton

Getrouwd en vader van drie jonge kinderen. Gelooft in de maakbaarheid van de samenleving. Met een groot hart voor mensen, het middenveld en een sterke overheid die maximaal kansen geeft en zorgt voor wie het moeilijker heeft.

Biografie

Nick (40) is opgegroeid in Brugge. Na zijn studies in Gent bleef hij ‘plakken’ in Lovendegem. Hij nam er in 2006 voor het eerst deel aan de verkiezingen en kon het verschil maken als schepen van lokale economie, cultuur en mensen met een beperking. In 2014 verhuisde het gezinnetje naar Torhout. Naast de kids gaat zijn vrije tijd naar het sociaal verenigingsleven. Nick werkt al sinds dag één van ganser harte voor de publieke sector & de social profit.

Waarom sp.a?

Al sinds 1885 is de sp.a dé partij die zich inzet voor een sociale en rechtvaardige maatschappij.
Dé partij die wil zorgen voor een kwaliteitsvol en goed bestaan van jong tot oud.

Politieke dada?

De maatschappij verzuurt en verhardt in sneltempo. Steeds meer mensen en gezinnen gaan kopje onder door financiële, mentale of fysieke problemen. Het is iets wat wij als socialisten niet kunnen aanvaarden en waarvoor wij een tegenwicht moeten bieden. Dit kan op alle niveaus, zowel lokaal als nationaal:
– complexloos opkomen voor diegenen die het nodig hebben,
– erop toezien dat iedereen zijn faire bijdrage levert en zich correct en respectvol opstelt tegenover anderen,
– mensen verbinden zodat zij op hun beurt een positieve kracht zijn in de maatschappij.

Waarom Nick?

100% engagement. 100% creativiteit. 100% oplossingsgericht (mee)denken voor een beleid dat een positieve impact heeft op mens, milieu en samenleving. Dat is een garantie.

Contactgegevens?

Berichten