Samen voor West – Vlaanderen: een voorstelling van onze verkozenen.

Met trots stellen we graag onze 5 verkozenen voor.
Vanaf maandag 3 december zullen zij sp.a vertegenwoordigen in de provincieraad.

Jurgen Vanlerberghe

Jurgen is 49 jaar en woont in Poperinge. Sinds 2000 is hij gebeten door politiek en vanuit die ervaring wil hij nu het beste van zichzelf geven als gedeputeerde. Jurgen neemt de volgende bevoegdheden voor zich: provinciale domeinen, milieu, natuur, landschappen, klimaat en Smart Region.

 

Bieke Moerman

Bieke is 28 jaar en afkomstig van Diksmuide. Haar liefde voor de natuur zorgt ervoor dat ook haar politieke blik gericht is op thema’s als duurzaamheid, kleinschalige landbouw, korte keten, speelnatuur …

 

 

Simon Bekaert

Simon (41) woont in Tielt en is reeds provincieraadslid. Dit engagement zet hij trots verder. In het bijzonder wil hij zich verder inzetten om werk te maken van een verkeersveilige provincie, waar we betaalbaar kunnen wonen en ons blijvend inzetten voor ons leefmilieu.

 

Tom Willems

Tom is onze jongste verkozene (27) afkomstig van onze provinciehoofdstad Brugge. Met zijn creatieve geest wil hij zich inzetten voor vernieuwende economie en duurzaamheid. Ook de MUG – heli ligt Tom nauw aan het hart.

 

 

 

Justine Hollevoet

Tot slot hebben we Justine uit Izegem. Zij is 31 jaar en haar hart ligt bij kinderen en hun ouders. In het bijzonder wil ze zich inzetten voor de provinciedomeinen en hoe deze voor elke West – Vlaming, natuur en dier een meerwaarde kunnen zijn