Tim Van Rijckegem

Idealistisch, maar niet naïef, laatbloeier, eerlijk, recht voor de raap, gezond verstand, ruimdenkend, gezin en kinderen, geschiedenisfreak, liefde voor groen en dieren, kampkok voor chiro, gemachtigd opzichter, bourgondië

Biografie

Tim (48) studeerde Sociale, Culturele en Vrijetijdsagogiek aan de UG Gent. Momenteel werkt hij als horecamedewerker bij koopcenter Molecule in Vichte. Hij is de echtgenoot van Vanessa Breye en trotse vader van Sterre (12), Kasper (7), Viktor (4) en Felix (1). Hij zetelt sinds 2016 in de gemeenteraad van Dentergem.

Waarom sp.a?

Gelijke kansen voor iedereen, respect voor elkaar en solidariteit zijn waarden die ik extreem belangrijk vind. Deze zaken vind ik terug in deze van nature sociale partij

Politieke dada:

Jeugd en natuur en eigenlijk alles wat tot een betere en respectvolle samenleving kan leiden.

Ambitie 2018 – 2024:

Eerst en vooral mijn mandaat als gemeenteraadslid verder zetten. Daarnaast met volle overtuiging mijn steun verlenen aan onze partij door ook deel te nemen aan de provincieraadsverkiezingen.

Waarom Tim?

Gewoon omdat ik het heel graag doe en daarom mij ook vanzelf voor de volle 100% inzet voor de doelen die ik samen met de kiezers wil bereiken.

Berichten