Tom Willems

Jong, leergierig, creatief, team-player, to the point, stille werker, competitiebeest, wielerliefhebber

Biografie

Al van in de lagere school was Tom (27) klasvertegenwoordiger in de leerlingen- en studentenraden. Op zijn vijftiende sloot hij zich aan bij de ABVV jongeren en vier jaar later bij de Brugse Jongsocialisten waar hij ondertussen lokaal voorzitter is. Zijn eerste ervaringen in de politiek deed hij op tijdens de campagnes van 2012 en 2014. Weliswaar als militant, nog niet als kandidaat. Naast zijn liefde voor de politiek en zijn stad heeft Tom een passie voor talen, reizen, series, wielrennen en voetbal.

Waarom sp.a?

Vandaag zien we dat het gezin waarin je opgroeit nog teveel bepaald of je al dan niet met een achterstand begint aan het opbouwen van een succesvol leven. Deze ongelijkheid wil ik de wereld uit.

Politieke dada:

Als inwoner van een UNESCO Werelderfgoedstad en bij uitbreiding een prachtige groene regio met zijn polders, prachtige waterlopen en bossen, ligt het thema duurzaamheid me zeer nauw aan het hart.

Ambitie 2018 – 2024:

West-Vlaanderen staat in België al synoniem voor hard werkende mensen. Nu is het tijd om onze knowhow, technologie en werkersmentaliteit met de wereld te delen en zo innovatieve bedrijven naar onze provincie te lokken en volwaardige extra jobs te creëren.

Waarom Tom?

West-Vlaanderen is een prachtige provincie, maar het verhaal is niet eindig. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk waarin nieuwe economie, duurzaamheid en vernieuwing centraal staan. Tijd voor een jonge creatieve geest in de provincie dus. Daarom, Tom.

West - Vlaanderen: fietsprovincie bij uitstek!

Berichten