Ulrike Vanhessche

Schepen in Oudenburg, secretaris van de Kustwacht, doorzetter, houdt van reizen, nieuwe steden ontdekken en zonnig weer.

Biografie

Ulrike (43) groeide op in Roksem en woont sinds 2006 in Oudenburg. Ze is plusmama van Mathias, Yana, Mayan en Nathan en verwacht in juli haar eerste spruit. Ze studeerde Geografie aan de Universiteit van Gent. In 2003 werd ze adviseur van de Noordzee op het kabinet van Johan Vande Lanotte en in 2012 werd ze verkozen als schepen. Jaarlijks engageert ze zich als trainer van de “start to run” van Curieus om mensen 5 km te leren lopen. Haar motto is ‘samen voor een duurzame, propere en sportieve stad’.

Waarom sp.a?

Bij sp.a krijgt iedereen gelijke kansen en telt iedereen mee. Samen voor een toekomst voor iedereen.

Politieke dada:

Mijn motto is ‘samen voor een duurzame, propere en sportieve stad’. Daar streef ik ook dagelijks naar als schepen van onder meer Sport, Milieu en Participatie.

Ambitie 2018 – 2024:

Als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen en kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen wil ik bruggen bouwen en samenwerkingen bevorderen om zo van West-Vlaanderen een warme provincie te maken.

Waarom Ulrike?

Als doorzetter zet ik graag in samenwerking en samenspraak met de inwoners mijn schouders onder een warm en sociaal West-Vlaanderen. Samen zijn we sterk!

Berichten