Vicky Claeys

Sociaal en solidair, teamplayer, Maatschappelijk assistent bij sociale dienst Bond Moyson (DMW), Ocmw raadslid Wevelgem, familiemens, behulpzaam, genieter

Biografie

Vicky is 42 en kreeg de politieke microbe te pakken via haar werk. Ze werkt bij de sociale dienst van Bond Moyson (dmw) en komt er dagelijks in aanraking met mensen die het door verschillende omstandigheden moeilijk hebben. Ze is reeds 11 jaar ocmw raadslid in Wevelgem. In haar schaarse vrije tijd is ze geëngageerd in de ouderraad van school en geniet ze van een familiemoment met haar kinderen Margo 12 en Robbert 10 en haar man Simon.

Waarom sp.a?

sp.a is dé partij bij uitstek die er probeert voor te zorgen dat iedereen krijgt, waar ze recht op hebben!

Politieke dada:

Iedereen moet evenveel kansen krijgen! Sp.a is de partij om deze wens te verwezenlijken.

Ambitie 2018 – 2024:

West-Vlaanderen nog meer in de kijker zetten.  Nog meer accent leggen op onze troeven zoals de zee, de fiets-en wandelpaden, ons cultureel erfgoed, ons bos-en natuurbeleid.  Zorgen dat onze provincie een mooie leefomgeving is voor elke inwoner;  ik wil een ambassadeur zijn voor onze provincie!

Waarom Vicky?

Vicky is iemand die zich inzet voor de medemens. Op werkgebied zorgt ze ervoor dat iedereen krijgt, waarop hij recht heeft.  Ze wil dit nu ook doen in onze provincie.  Respect voor de medemens en de natuur vindt Vicky heel belangrijk.  Zorgen voor een leefbaar West-Vlaanderen, waar iedereen meetelt.

Berichten