vicky claeys_KO5

Vicky Claeys

Federaal Parlement – 5de plaats opvolgers 

Sociaal en solidair, teamplayer, Maatschappelijk assistent bij sociale dienst Bond Moyson (DMW), familiemens, behulpzaam, genieter, gemeenteraadslid in Wevelgem

 

 

Biografie

Vicky Claeys 43 maatschappelijk assistent bij sociale dienst Bond Moyson (DMW), gemeente-en OCMW- raadslid Wevelgem, familiemens, behulpzaam, kan van kleine dingen genieten. In haar schaarse vrije tijd is ze geëngageerd in de ouderraad van school en geniet ze van een familiemoment met haar kinderen Margo 13 en Robbert 11, en haar man Simon, is al 12 jaar OCMW – raadslid en is nu gemeenteraadslid.

 

Waarom sp.a?

Ik zet me in voor mijn medemens. Op werkgebied zorg ik ervoor dat iedereen krijgt waarop hij recht heeft. Ik wil dit ook doen als ik verkozen word. De sociale zekerheid beschermen en behouden is mijn stokpaardje want niet iedereen krijgt en heeft dezelfde kansen. Als socialist moeten we daar blijven voor streven. Iedereen moet meetellen!

Persoonlijke dada?

Iedereen moet evenveel kansen krijgen!

Waarom Vicky?

Door mijn werk kreeg ik de politieke microbe te pakken. Als maatschappelijk assistent bij de sociale dienst kom ik dagelijks in aanraking met mensen die door allerhande omstandigheden het moeilijk hebben. Ik probeer voor hen een hulp te zijn in de zoektocht naar tegemoetkomingen, de juiste zorg, … en ook een woordvoerder voor hen te zijn. Dit wil ik ook doen wanneer ik verkozen ben.

Contactgegevens?

Kozakstraat 174
8560 Wevelgem
056/426742
Vicky.claeys@live

Berichten