vicky reynaert_KO1

Vicky Reynaert

Federaal Parlement – 1ste plaats Opvolgers

Doctor in de politieke wetenschappen, experte Europees recht, schepen voor armoedebestrijding en kinderopvang,  mama van Achiel, boekenliefhebster, fan van Suits & Outlander

 

Biografie

Vicky (34) studeerde af als doctor in de Politieke Wetenschappen en is gespecialiseerd in Europees beleid en Europees recht. Ze werkt sinds 2013 voor de Vlaamse overheid, waar ze samen met haar collega’s de belangen van Vlaanderen bij de Europese Unie verdedigt. Na 6 jaar te hebben gezeteld als gemeenteraadslid, is ze sinds 1 januari 2019 schepen in de gemeente Beernem, bevoegd voor armoedebestrijding, sociaal beleid, sociale tewerkstelling, inclusie, volksgezondheid, noord-zuidbeleid, kinderopvang en huis van het kind. Tijdens de verkiezingen van mei 2019 staat ze op de eerste opvolgersplaats voor de Kamer. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen met Achiel (4) en uit eten met vrienden.

Waarom sp.a?

Omdat het dé partij is die strijdt voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht waar en in welke omstandigheden je bent geboren

Politieke dada:

Duurzame mobiliteit (openbaar vervoer, fiets- en voetpaden, …) en sociaal beleid (armoedebestrijding, zorg, kinderopvang, …)

Waarom Vicky?

Omdat ik het als mens en als politica een uitermate belangrijke opdracht vind om ervoor te zorgen dat iedereen een volwaardig lid kan zijn van de samenleving, ongeacht je leeftijd, je sekse, je sociaal-culturele achtergrond, je etniciteit of je beperkingen.

Contactgegevens?

www.vickyreynaert.be

info@vickyreynaert.be

www.facebook.com/vickyreynaert

Berichten