younes el haddaji_K6

Younes El Haddaji

 

Federaal Parlement – 6de plaats

Biografie

Younes El haddaji is een 22 – jarige student uit Kortrijk. Hij studeert Logistiek Management als laatstejaarstudent. In zijn vrije tijd is hij  voornamelijk bezig met kansarme jongeren ook een stem te geven en hen activiteiten aan te bieden op een zo laagdrempelig mogelijke manier.

Waarom sp.a?

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar ik heel veel kansarme jongeren tegen het lijf ben geloven. Ik zag hoeveel potentieel en talent er in jongeren zitten, maar hoe de maatschappij vaak het negatieve er uit haalt.

Hoeveel jongeren ook niet dezelfde kansen krijgen als hun ‘rijkere leeftijdsgenoten’ als voorbeeld. Als ik zie hoe de sp.a daar tegenover staat, vind ik geweldig.  De financiële drempels zo laag mogelijk houden en zorgzekerheid voor jongeren! Geen wachtlijsten meer. De socialistische waarden staan mij op het lijf geschreven.

Waarom Younes?

Kies voor een jonge stem in de kamer!

Een stem die weet wat jongeren willen en waarmee ze te kampen hebben. Dit kan enkel door die zelf te gaan vertegenwoordigen door een jonge stem. Belangrijk voor onze mensen van de toekomst!

Contactgegevens?

youneselhaddaji@gmail.com