youro casier_VL19

Youro Casier

 

Vlaams Parlement – 19de plaats 

Sympathiek, Empatisch, Teamspeler, Positief en Oplossingsgericht.

Biografie

Youro is 50 jaar oud en woont in Geluwe, deelgemeente van Wervik. Sedert 1995 politiek actief en zich zelf opgewerkt van  militant/fabrieksarbeider tot Volksvertegenwoordiger.

Sedert 2013 is hij Burgemeester van de Stad Wervik, dit na een carrière van 19 jaar als loketbediende bij de Bond Moyson. Steeds aanspreekbaar en bereid om een handje toe te steken voor diegenen die het minder goed hebben of die meteen probleem of vraag worden geconfronteerd.

Met ditzelfde engagement en overtuiging zal hij zich blijven inzetten voor de sociaal zwakkeren in onze samenleving.  

Waarom sp.a?

Ik kies voor de Sp.a omdat zij de partij is die echt begaan is met de zekerheid van onze bevolking. Of het nu gaat om koopkracht, toegankelijke gezondheidszorg, pensioenen, rechtvaardige verloningen en eerlijke belastingen. Iedereen moet mee.

Politieke dada?

Een betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg. Een slimme en groene mobiliteit. Voldoende aandacht voor het milieu en het klimaat. Maximaal inzetten op armoedebestrijding.

Waarom Youro?

Steeds jezelf blijven is mijn motto. Je bent wie je bent en dit maakt iedereen uniek.Van fabrieksarbeider tot Volksvertegenwoordiger. Ook deze mensen hebben we nodig in het Parlement.

Contactgegevens?

Jeruzalemstraat 21 8940 Wervik
0476/32.11.69
youro.casier@wervik.be